lash extensions vejle

Ofte stillede spørgsmål


Hvad er lash extensions?


Lash extensions er en behandling, hvor man får extensions påsat på hver enkelt naturvippe. Dine extensions har ingen kontakt med huden da de bliver limet på naturvippen 1-2 mm fra roden. 


Hvor længe holder extensions?


Gennemsnitligt har man 90-150 vipper pr. øje. Man taber 2-5 vipper om dagen hvorefter der gror nye vipper ud. Når man taber sin naturvippe, falder din extensions sevlfølgelig med af, da den er limet på selve vippen. Dermed taber man extensions hver eneste dag, men det ser stadig fyldigt ud sålænge man har extensions på halvdelen af sine naturvipper. Forvent derfor, at dine extensions er fyldige i ca. 3 uger, hvorefter man typisk vil få en opfylding, for at opretholde fyldigheden. Dog vil der gå mere end 3 uger før man har tabt alle sine extensions, selvom man ikke får en opfyldning.


Derudover kan dine extensions også løsne sig fra naturvippen, og falde af inden man taber selve naturvippen. Det sker hvis olien fra huden opløser limen, eller hvis man bruger produkter, som kan opløse limen. Derfor anbefales det at man renser sine extensions med vippeshampoo, for at fjerne alt, der kan opløse eller slide på limen. 


Hvad er forskellen på classic lashes og single lashes?


I daglig tale er classic lashes og single lashes det samme, men faktisk er der en forskel, hvis man skal være lidt mere teknisk. Single lashes betyder, at man har anvendt 1:1 metoden. 1:1. betyder at der kun sidder én extension pr. naturvippe til forskel fra fx 3D volume, hvor der sidder 3 extensions pr. naturvippe.

Classic lashes er en type extension. Man kan bruge flere forskellige typer extensions til at lave 1:1, hvor classic er en rund extension hvis man ser den fra bunden. En flat lash, som også laves med 1:1 metoden er derimod 8-talsformet hvis man ser den fra bunden.


Hvis du booker en tid til single lashes hos en vippetekniker, vil det oftest være classics der bruges. 


Kan man bruge mascara når man har extensions?


Man kan godt bruge mascara, men det anbefales ikke. Produktet kan opløse limen og give en dårligere holdbarhed. Derudover slider det på dine enxensions, når man skal fjerne mascaraen igen. 


Et andet problem er, at det er rigtig svært at få fjernet alt mascaraen, så når du skal have lavet din opfyldning, vil der stadig være rester af mascara. Det gør at dine extensions ikke kan klæbe direkte til naturvippen og så vil den falde af med det samme igen. Husk derfor at ankomme til din opfyldning med helt rene vipper. 


Hvordan renser man sine extensions?


Man renser sine vipper med en vippeshampoo. De fleste vippeteknikere og klinkiker sælger vippeshampoo. Man kan bruge en børste der enten er købt til formålet, eller man kan rense en øjenskyggebørste og bruge den, til at rense vipperne i cirkulære bevægelser. Derefter skylles vipperne med vand og lufttørres eller tørres med hårtørren -brug kold luft!

Efter rens børstes vipperne igennem med en spooliebørste, for at få dem til at sidde pænt igen. Dette kan både gøres når vipperne er våde og tørre. 


Hvilken type extensions skal jeg vælge?


De fleste starter med single lashes. Single lashes er det mest naturlige og kan også give et fyldigt resultat. Resultatet af dine extensions afhæger meget af dine naturvipper. Hvis du har rigtig mange naturvipper, kan du få et meget fyldigt resultat. Hvis du ikke har særlig mange naturvipper, og gerne vil have god fylde, kan du vælge hybrid, hvor du får en blanding af single og volume. 


Volume er for dig, som godt kan lide masser af fylde. Hvis du plejer at bruge strip lash, vil volume nok være det bedste valg for dig. 


Skader det naturvipperne at få lavet extensions?


Hvis dine extensions er lavet ordentligt og du ikke piller ved dem, skader det ikke dine naturvipper.